Bra byggföretag i Båstad

Annons:
I Båstad finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Båstad passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Båstad. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Båstad. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Båstad.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Båstad. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Båstad. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Båstad kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Båstad

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Båstad. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Båstad som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Båstad kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Anders Hjelm Byggservice AB
Yderhultsv. 12
269 42 BÅSTAD


Eddie Bengtsson Bygg AB
Hallandsv. 21
269 36 Båstad


Fastbygg
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Henrik Jensen Bygg & Montage
Vångav. 30
269 37 BÅSTAD


Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Kenneths Bygg
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


Kenneths Bygg I Båstad, AB
Ekorrv. 51
269 39 BÅSTAD


L H B Service AB
Förbindelsev. 27
269 40 BÅSTAD


Larsson Göran Byggnadsfirma
Hemmeslövsv. 55
269 96 Båstad

Annons:

Allmän bygginfo om Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Båstad.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.