Bra byggföretag i Billesholm

Annons:
I Billesholm finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Billesholm passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Billesholm. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Billesholm. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Billesholm.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Billesholm. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Billesholm. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Billesholm kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Billesholm

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Billesholm. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Billesholm som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Billesholm kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Billesholms Bygg AB
Villag. 5
267 74 BILLESHOLM


Borgavads Bygg Snickeri Design
Västervångsv. 8
267 71 Billesholm


Bygg-Håkan I Bjuv AB
Nya v. 1
267 71 Billesholm


Ekhem Byggnation
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


Eriks Blommor
Valter Sjölins v. 6
267 74 BILLESHOLM


Hammare & Såg
Böketoftav. 11
267 72 BILLESHOLM


IVC Vacmek. AB
Skruvg. 7
267 71 Billesholm


J Brovinius
Stenestadsv. 21
267 72 BILLESHOLM


JR-SERVICE
Tunnbyv. 6
267 72 BILLESHOLM


Linus Sjödin Bygg AB
Böketoftav. 45
267 72 BILLESHOLM


SEAB Söderlins Entreprenad AB
Åbrov. 12
267 72 BILLESHOLM


Walls Byggfirma AB
Nya v. 41
267 71 Billesholm

Annons:

Allmän bygginfo om Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Billesholm.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.