Bra byggföretag i Bjärnum

Annons:
I Bjärnum finns det totalt 16 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bjärnum passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bjärnum. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bjärnum. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bjärnum.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bjärnum. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bjärnum. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bjärnum kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Bjärnum

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bjärnum. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bjärnum som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bjärnum kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

A Jönsson Bygg & Handel AB
Slättaröd 1065
280 20 BJÄRNUM


Agnax AB
Hemmeströ 4608
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Trading HB
L. Mölleröd 1599
280 20 BJÄRNUM


Bygg&Städ I Hässleholm HB
Ekg. 24
280 20 BJÄRNUM


J-E J Bygg O Mål
Slättaröd 1027
280 20 BJÄRNUM


Jaenssons Bygg & Golv AB
Slättarödsv. 4
280 20 BJÄRNUM


Jimmys Sten och Trädgård
Farstorpsv. 28
280 20 BJÄRNUM


Kulleröd Bygg AB
Kulleröd 4665
280 20 BJÄRNUM


Lyckåsa Bygg AB, Bjärnum
Verumsv. 45
280 20 BJÄRNUM


Mala Bygg & Kakel, KB
Skeerödsv. 2
280 20 BJÄRNUM


Olof Moberg Entreprenad & Consulting AB
Gyllenlundsv. 5
280 20 BJÄRNUM


Perssons Snickerier
Hörröd 1468
280 20 BJÄRNUM


Sven-Åke Anderssons Bygg & Handel AB
Hantverksg. 15
280 20 BJÄRNUM


T. Håkanssons Bygg
Koloniv. 5
280 20 BJÄRNUM


TA Mark O Trädgård AB
Boställsg. 48
280 20 BJÄRNUM


Verums Bygg
Verumsv. 38
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Allmän bygginfo om Bjärnum

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bjärnum.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.