Bra byggföretag i Fleninge

Annons:
I Fleninge finns det totalt 3 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Fleninge passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Fleninge. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Fleninge. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Fleninge.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Fleninge. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Fleninge. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Fleninge kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Fleninge

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Fleninge. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Fleninge som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Fleninge kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Fleninge Centrum För Byggnadsvård AB
Fleningevägen 223
254 77 FLENINGE


Hapass Passivhus AB
Västkustvägen 387
254 77 FLENINGE


Vikens Bad och Bygg AB
Djurhagshusvägen 325
254 77 FLENINGE

Annons:

Allmän bygginfo om Fleninge

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Fleninge.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.