Bra byggföretag i Hammenhög

Annons:
I Hammenhög finns det totalt 4 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hammenhög passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hammenhög. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hammenhög. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hammenhög.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hammenhög. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hammenhög. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hammenhög kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Hammenhög

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hammenhög. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hammenhög som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hammenhög kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bygg mer i Sverige AB
Simrishamnsv. 2
276 50 Hammenhög


Olsson, Daniel
Glimminge Kullagården 1
276 56 Hammenhög


So Hus AB
Vallby 1054
276 56 Hammenhög


Österlen Håltagning AB
Vallby 1054
276 56 Hammenhög

Annons:

Allmän bygginfo om Hammenhög

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Hammenhög.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.