Bra byggföretag i Höör

Annons:
I Höör finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Höör passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Höör. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Höör. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Höör.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Höör. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Höör. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Höör kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Höör

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Höör. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Höör som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Höör kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Aman-Bygg
Sjötorpsv. 5
243 35 HÖÖR


BYGGami AB
Snogeröd 620
243 95 HÖÖR


Galaxi Bygg AB
Sätofta Granstigen 2
243 35 HÖÖR


Gamla Bo Bygg & Snickeri
G. Bo Stehagsv. 104
243 95 HÖÖR


Glimheds Byggservice AB
Svenstorp 110
243 92 Höör


JOTA Bygg AB
Fogdarp TUREHOLM 404
243 96 Höör


Lindgren Bygg Höör AB
Rovelyckan 107
243 91 HÖÖR


Nilsson Johan & Son, Byggnads AB
Maglasätev. 13
243 91 HÖÖR


Nilsson Kjell Bygg
Lodjursstigen 32
243 32 Höör


Stefan Ströms Bygg AB
Hänninge 320
243 91 HÖÖR

Annons:

Allmän bygginfo om Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Höör.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.