Bra byggföretag i Kågeröd

Annons:
I Kågeröd finns det totalt 11 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kågeröd passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kågeröd. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kågeröd. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kågeröd.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kågeröd. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kågeröd. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kågeröd kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Kågeröd

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kågeröd. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kågeröd som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kågeröd kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bröderna Lindgrens Mark & Bygg AB
Industrig. 12
268 77 Kågeröd


Byggtjänst Söderåsen AB
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Ekeshus Bygg
Hägnaden 1145
268 76 KÅGERÖD


Husgruppen I Skåne AB
Hovv. 1
268 76 KÅGERÖD


Mickes Byggtjänst
Bålby 1965
268 76 KÅGERÖD


Monica Svensson Entreprenad AB
Lärkg. 27
268 77 Kågeröd


Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


No Bi HB
Allarpsvägen 1445
260 23 KÅGERÖD


Skåneblästring AB
Fjärshusg. 28
268 77 Kågeröd


Söderåsens Mur & Kakel AB
Industrig. 7
268 77 Kågeröd


Thunegårds Bygg
Knutstorp 1135
268 76 KÅGERÖD

Annons:

Allmän bygginfo om Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kågeröd.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.