Bra byggföretag i Kivik

Annons:
I Kivik finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kivik passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kivik. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kivik. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kivik.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kivik. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kivik. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kivik kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Kivik

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kivik. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kivik som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kivik kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Aa Impex HB
Stubbaröd 120 B
277 35 Kivik


BrockS Byggnadshantverk
Kiviks stora väg 7
277 31 Kivik


Christians Bygg AB
Kyrkobacken 4
277 37 Kivik


Gamla Skåne Antikviteter
Mellby Stora Väg 9
277 35 Kivik


Hansson, Göran
Marias Strädde 5
277 35 Kivik


Kiviks Bygg AB
Nordins Väg 6
277 31 Kivik


Mellby Klockaregård AB
Mellby Backe 10
277 35 Kivik


Nilsson & Nilsson AB
Lejeg. 19
277 32 KIVIK


Trädgårdsfixarna På Österlen HB
Bästekille Sofiero
277 35 Kivik

Annons:

Allmän bygginfo om Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kivik.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.