Bra byggföretag i Lerberget

Annons:
I Lerberget finns det totalt 7 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lerberget passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lerberget. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lerberget. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lerberget.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lerberget. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lerberget. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lerberget kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Lerberget

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lerberget. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lerberget som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lerberget kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Borefurs Byggservice
Rättarev. 46
263 53 LERBERGET


Byggpierre I Strandbaden
Plöjargränd 157
263 54 Lerberget


Fransson, Benny Stefan Mikael
Sädesv. 59
263 54 Lerberget


Höganäs Bygg & Fastighetsservice
Sädesv. 81
263 54 Lerberget


Lerbergets Elservice
Segelv. 45
263 52 Lerberget


T Prütz Byggnads AB
Tröskv. 35
263 53 LERBERGET


Tor Byggnationer AB
Skördev. 85
263 54 Lerberget

Annons:

Allmän bygginfo om Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lerberget.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.