Bra byggföretag i Ljungbyhed

Annons:
I Ljungbyhed finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Ljungbyhed passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Ljungbyhed. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Ljungbyhed. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Ljungbyhed.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Ljungbyhed. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Ljungbyhed. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Ljungbyhed kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Ljungbyhed

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Ljungbyhed. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Ljungbyhed som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Ljungbyhed kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Alex Barrit
Hallontäppan 3
264 53 Ljungbyhed


Einar Dahl Byggnads AB
Storg. 30
264 52 LJUNGBYHED


Er Byggare Stefan
Skolg. 11
264 51 Ljungbyhed


Fritz Andresen
Föreningsg. 20
264 52 LJUNGBYHED


Hj Service
Spången 477
264 53 Ljungbyhed


Johan Jönsson Bygg AB
Högakull 169
264 53 Ljungbyhed


Kronotorps Maskinentreprenad
Kronotorp 1030
264 54 LJUNGBYHED


Königs Bygg & Fastighetsservice AB
Sorröd 440
264 53 Ljungbyhed


Mickes Bygg & Kakel I Ljungbyhed AB
Klosterg. 19
264 51 Ljungbyhed


Mickes Bygg & Kakel i Ljungbyhed
Klosterg. 19
264 51 Ljungbyhed


Procudo Byggnads AB
Bajonettg. 16
264 51 Ljungbyhed


Ruds Måleri
Karbing. 22
264 51 Ljungbyhed


Sten & Murningsarbeten
Broröd 423 A
264 53 Ljungbyhed


Thunegårds Bygg AB
Forestad 4312
264 54 LJUNGBYHED


Tobias Erikssons Byggkonsult
Riseberga 1096
264 54 LJUNGBYHED

Annons:

Allmän bygginfo om Ljungbyhed

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Ljungbyhed.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.