Bra byggföretag i Lomma

Annons:
I Lomma finns det totalt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lomma passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lomma. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lomma. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lomma.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lomma. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lomma. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lomma kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Lomma

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lomma. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lomma som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lomma kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Edahls Byggentreprenad AB
Storg. 28
234 31 LOMMA


Gunnar Åkessons Bygg AB
Blåbärsg. 1
234 43 Lomma


Håbe Fog AB
Kajg. 22 B
234 39 LOMMA


KNB Bygge med kvalité AB
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMA


Stefan Friberg Bygg & Fastighetsservice AB
Karstorpsv. 10
234 32 Lomma

Annons:

Allmän bygginfo om Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lomma.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.