Bra byggföretag i Nyhamnsläge

Annons:
I Nyhamnsläge finns det totalt 5 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Nyhamnsläge passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Nyhamnsläge. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Nyhamnsläge. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Nyhamnsläge.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Nyhamnsläge. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Nyhamnsläge. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Nyhamnsläge kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Nyhamnsläge

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Nyhamnsläge. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Nyhamnsläge som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Nyhamnsläge kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bygg1 TD
Lyckerisv. 36
263 76 NYHAMNSLÄGE


Byggfirma I Nyhamnsläge AB
Brunnbyv. 232
263 75 Nyhamnsläge


Eurotec Dental Sweden AB
Spireav. 8
263 75 Nyhamnsläge


Leifs Hus Service AB
Sandskäddev. 14
263 75 Nyhamnsläge


Tomas J Entreprenad AB
Lyckerisv. 49 -13
263 76 NYHAMNSLÄGE

Annons:

Allmän bygginfo om Nyhamnsläge

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Nyhamnsläge.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.