Bra byggföretag i Ödåkra

Annons:
I Ödåkra finns det totalt 11 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Ödåkra passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Ödåkra. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Ödåkra. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Ödåkra.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Ödåkra. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Ödåkra. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Ödåkra kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Skåne.

Professionella byggföretag i Ödåkra

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Ödåkra. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Ödåkra som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Ödåkra kan du istället kolla i andra delar av Skåne län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Agitronic AB
Plutog. 35
254 73 ödåkra


B & S Olsson Byggnads AB
Toftag. 5
254 74 ÖDÅKRA


Jkjs Bevattnings Service AB
Regnbågsg. 15
254 75 ödåkra


Mr Snickeri Service HB
Merkuriusg. 27
254 72 ÖDÅKRA


Nennes Bygg
Eric Stenbergsg. 22
254 74 ÖDÅKRA


Olsson B & S Byggnads AB
Toftag. 5
254 74 ÖDÅKRA


Rds-Bygg
Merkuriusg. 36
254 72 ÖDÅKRA


Stefan Nilssons Byggnadsfirma
Frostg. 76
254 75 ödåkra


SydSverige Bygg & Bad
Neptunusgatan 15
254 73 ödåkra


Sydsverige Bygg & Bad AB
Neptunusgatan 15
254 73 ödåkra


Vms-Bygg Service
Kometgatan 1
254 73 ödåkra

Annons:

Allmän bygginfo om Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Ödåkra.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.