Bra byggföretag i Katrineholm

Annons:
I Katrineholm finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Katrineholm passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Katrineholm. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Katrineholm. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Katrineholm.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Katrineholm. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Katrineholm. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Katrineholm kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Södermanland.

Professionella byggföretag i Katrineholm

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Katrineholm. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Katrineholm som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Katrineholm kan du istället kolla i andra delar av Södermanland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Borrax Betonghåltagning AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Byggbolaget Andersson & Laukkanen HB
Tranv. 13
641 93 KATRINEHOLM


Byggcenter Bygg & Service AB
Odlarev. 2
641 39 KATRINEHOLM


Byggpartner i Katrineholm AB
Djulög. 56
641 31 KATRINEHOLM


Byggteknik AB
Högmossev. 3
641 39 KATRINEHOLM


Nävertorps Byggservice AB
Backa Hage 4
641 37 KATRINEHOLM


Peab
Videv. 7
641 49 Katrineholm


SR Betongdesign AB
Mov. 1
641 49 Katrineholm


Samuelsson Bygg AB
Sörmlandsg. 12
641 36 Katrineholm


Sten och Betongteknik i Katrineholm AB
Torsg. 5 B
641 37 KATRINEHOLM


Toltorp Bygg AB
Videv. 14
641 49 Katrineholm


eXtra AllService
Ljungv. 2
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Allmän bygginfo om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Katrineholm.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.