Bra byggföretag i Strängnäs

Annons:
I Strängnäs finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Strängnäs passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Strängnäs. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Strängnäs. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Strängnäs.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Strängnäs. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Strängnäs. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Strängnäs kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Södermanland.

Professionella byggföretag i Strängnäs

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Strängnäs. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Strängnäs som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Strängnäs kan du istället kolla i andra delar av Södermanland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

3E Bygg AB
Videv. 11
645 33 Strängnäs


Axelsson Ollman Bygg AB
Regementsg. 18
645 33 Strängnäs


KA-Konsulten Tomas Edmark
Vansö Kinger 6
645 92 STRÄNGNÄS


Karlsson Bygg I Sörmland AB
Malmby Nygården
645 94 STRÄNGNÄS


Kilenkrysset AB
Kilenv. 3
645 47 STRÄNGNÄS


Peter Marnell Bygg & Fastighetsservice
Fridhemsg. 19
645 40 Strängnäs


Sicoro Bygg och Projektledning AB
Fredsv. 3
645 33 Strängnäs


Snickaren Patrik Johansson
Ekstigen 4
645 40 Strängnäs


Villa Höjden Bygg AB
Malmby Villa Höjden
645 94 STRÄNGNÄS

Annons:

Allmän bygginfo om Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Strängnäs.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.