Bra byggföretag i Valla

Annons:
I Valla finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Valla passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Valla. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Valla. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Valla.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Valla. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Valla. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Valla kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Södermanland.

Professionella byggföretag i Valla

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Valla. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Valla som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Valla kan du istället kolla i andra delar av Södermanland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Fusale AB
Lerbo Älskebol 2
641 62 VALLA


J.Fyrenius Bygg & Entreprenad AB
Stav Krongården
641 62 VALLA


Kågebrand Bygg AB
Rådhusg. 20
641 61 Valla


L J Bygg i Valla AB
Kyrkog. 13
641 61 Valla


Sa Gustavssons Rör & El AB
Magasinsg. 14
641 61 Valla


Väla/Fimta Datakommunikation Ekonomisk Förening
Fimta Södergård
641 62 VALLA

Annons:

Allmän bygginfo om Valla

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Valla.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.