Bra byggföretag i Älta

Annons:
I Älta finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Älta passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Älta. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Älta. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Älta.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Älta. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Älta. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Älta kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Älta

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Älta. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Älta som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Älta kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bandhagens Däck & Recond AB
Env. 23
138 35 älta


Bygg & Miljö Stockholm AB
Örkroken 1
138 40 älta


Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Dörrbolaget I Tyresö AB
Örkroken 8
138 40 älta


Falks Bygg AB
Örkroken 13
138 40 älta


Gheorg Mur och Puts
Oxelv. 7
138 31 älta


Hammersta Fastigheter AB
Örkroken 8
138 40 älta


J H:s Trädgårdsservice AB
Ältav. 107
138 37 älta


Klätterteknik Fastighets, AB
Grustagsv. 8
138 40 älta


Mawi Constructing AB
Harstigen 7
138 34 ÄLTA


Snickarna i Nacka AB
Ulvsjöstigen 13
138 33 älta


Svenska Ugnslackering AB
Storkällans v. 8
138 40 älta


Wasströms Byggservice
Kolarängsv. 14
138 33 älta

Annons:

Allmän bygginfo om Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Älta.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.