Bra byggföretag i Bandhagen

Annons:
I Bandhagen finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bandhagen passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bandhagen. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bandhagen. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bandhagen.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bandhagen. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bandhagen. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bandhagen kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Bandhagen

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bandhagen. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bandhagen som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bandhagen kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Aspuddens Rörservice AB
Skebokvarnsv. 87
124 33 BANDHAGEN


Balcona AB
Harpsundsv. 166
124 59 BANDHAGEN


Bra Projekt Sthlm AB
Skebokvarnsv. 324
124 50 Bandhagen


Fruängens Golv & Betong AB
Harpsundsv. 162
124 59 BANDHAGEN


Nils Thomas Berggren Bygg och Fastighetsservice
Mölnbov. 20
124 32 Bandhagen


P O Service Bygg & Måleri
Stallarholmsv. 27
124 59 BANDHAGEN


Piotr Kiedrzyuski Firma
Sjösav. 85
124 55 BANDHAGEN


Scandiks
Vallhornsg. 26
124 61 Bandhagen


Stanis Bygg & Måleri AB
Sjösabrinken 5
124 55 BANDHAGEN


Stotz Bygg
Lurstigen 4
124 62 BANDHAGEN

Annons:

Allmän bygginfo om Bandhagen

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Du kan hitta mera information om staden här Bandhagen.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.