Bra byggföretag i Bergshamra

Annons:
I Bergshamra finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bergshamra passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bergshamra. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bergshamra. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bergshamra.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bergshamra. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bergshamra. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bergshamra kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Bergshamra

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bergshamra. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bergshamra som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bergshamra kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Henningsons Bygg AB
Lilla Vaxtunavägen 6
761 12 BERGSHAMRA


Henningssons Byggservice
Lagboda
761 12 BERGSHAMRA


Kalle Nordlund Bygg & Besiktning AB
Ridv. 14
761 11 Bergshamra


Lillebror Bygg AB
Vettershaga byväg 1
761 12 BERGSHAMRA


M. Källströms Fastighetsservice
Lugnetv. 14
761 11 Bergshamra


M. Ravalds Bygg AB
Bygdegårdsvägen 3
761 11 Bergshamra


Mystax Bygg AB
Virkesvägen 4
761 11 Bergshamra


Nils Schönbergs Bygg & Fastighetsservice
Moraängsvägen 2
761 11 Bergshamra


Nissen-Schultz, Kurt Ronnie Gregor
Bergshamra byväg 6
761 11 Bergshamra


Wema Bygg AB
Virkesvägen 9
761 11 Bergshamra

Annons:

Allmän bygginfo om Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bergshamra.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.