Bra byggföretag i Djurhamn

Annons:
I Djurhamn finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Djurhamn passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Djurhamn. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Djurhamn. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Djurhamn.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Djurhamn. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Djurhamn. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Djurhamn kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Djurhamn

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Djurhamn. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Djurhamn som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Djurhamn kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Avil Bygg AB
Abborrkroksv. 68
139 75 Djurhamn


Bourelius Bygg & Inredning
Barnviks Byv. 24
139 72 DJURHAMN


Byggludde
Oxelv. 5
139 73 Djurhamn


Djurhamns Byggservice AB
Hasselv. 7
139 73 Djurhamn


Djurö Byggtjänst HA AB
Sanduddens v. 15
139 73 Djurhamn


Home Heating Sthlm
Jessens Backe 21
139 75 Djurhamn


Högbena Bygg O Mekaniska
Korphalsv. 1
139 74 DJURHAMN


Jp Holmér
070 - 491 70 71Knott AB
Almv. 5
139 73 Djurhamn


P.T.C.J Hall Bygg Entreprenad AB
Tomta Allé 7
139 75 Djurhamn


Rickard Kron Bygg & Fastighetsservice AB
Röda Radhusen 8
139 73 Djurhamn


Säkra Konstruktion
Svarthöjdsv. 19
139 73 Djurhamn


Västra Byggkonsult Sven Skogh AB
Strömsängsv. 4
139 75 Djurhamn

Annons:

Allmän bygginfo om Djurhamn

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Djurhamn.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.