Bra byggföretag i Färentuna

Annons:
I Färentuna finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Färentuna passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Färentuna. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Färentuna. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Färentuna.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Färentuna. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Färentuna. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Färentuna kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Färentuna

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Färentuna. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Färentuna som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Färentuna kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AB Frejas Gossar
Kungsbergav. 33
179 97 FÄRENTUNA


Aderni
Karlsbergsv. 17
179 98 Färentuna


Design Av Land
Ettans v. 28
179 97 FÄRENTUNA


Ericsson & Blomqvist AB
Ilända Bryggväg 21
179 98 Färentuna


Grundproffs Sth HB
Björkviksvägen 78
179 98 Färentuna


Grundproffs Sth, AB
Björkviksvägen 80
179 98 Färentuna


LO Wichmanns Trädgård
Rönnebov. 11 B
179 98 Färentuna


Lennart Lindqvist Måleri & Plattsättning
Frälsegårdsv. 6
179 97 FÄRENTUNA


ML Communikation AB
Kvarnv. 20
179 97 FÄRENTUNA


Polis Andrei
Tullhusv. 32
179 97 FÄRENTUNA


Rimantas Simkus
Skogsbacken 6
179 97 FÄRENTUNA


Screwfinder Sweden AB
Skepparns v. 28
179 97 FÄRENTUNA


Snickargården.se
Högbyskärsv. 10
179 98 Färentuna


Sundins Snickeri, J O
Kvarnv. 9
179 97 FÄRENTUNA


Å.B Trading
Skogsbacken 19
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Allmän bygginfo om Färentuna

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Du kan hitta mera information om staden här Färentuna.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.