Bra byggföretag i Farsta

Annons:
I Farsta finns det totalt 4 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Farsta passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Farsta. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Farsta. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Farsta.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Farsta. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Farsta. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Farsta kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Farsta

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Farsta. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Farsta som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Farsta kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

JMW Bygg AB
Fryksdalsbacken 5
123 43 Farsta


Ljusbyggarna AB
08 - 702 07 90MSS Gruppen AB
Bokhållarv. 20
123 54 Farsta


Skorstensgubben AB
070 - 595 29 0908 - 525 069 03


Annons:

Allmän bygginfo om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan hitta mera information om staden här Farsta.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.