Bra byggföretag i Hägersten

Annons:
I Hägersten finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Hägersten passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Hägersten. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Hägersten. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Hägersten.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Hägersten. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Hägersten. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Hägersten kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Hägersten

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Hägersten. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Hägersten som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Hägersten kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Fästeb Bygg AB
08 - 744 00 07Heving & Hägglund AB
Västberga Allé 60
126 30 HÄGERSTEN


Ishant Bygg AB
Hägerstensv. 308
129 41 Hägersten


Moabgruppen AB
Ellen Keys g. 60
129 53 HÄGERSTEN


Montera Plåt & Bygg AB
Tellusborgsv. 67 B
126 29 HÄGERSTEN


Nordbro i Stockholm AB
Karusellplan 13
126 31 Hägersten


Oljibe AB
Elektrav. 67
126 30 HÄGERSTEN


Pierre Bygg & Plattsättning
Stjernströms v. 16
129 35 HÄGERSTEN


Q-gruppen AB
Vretensborgsv. 20
126 30 HÄGERSTEN


Sebastians Bygg Hantverkare AB
Sigfridsv. 9
126 50 HÄGERSTEN


Storstadens Betonghåltagning AB
Tellusborgsv. 92
126 28 Hägersten


Zeppelin Form & Betong AB
Kontrollv. 11
126 79 Hägersten


Öhmans Bygg & Fastighets AB
Instrumentv. 18
126 53 Hägersten

Annons:

Allmän bygginfo om Hägersten

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Du kan hitta mera information om staden här Hägersten.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.