Bra byggföretag i Järfälla

Annons:
I Järfälla finns det totalt 11 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Järfälla passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Järfälla. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Järfälla. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Järfälla.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Järfälla. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Järfälla. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Järfälla kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Järfälla

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Järfälla. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Järfälla som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Järfälla kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

ASH Bygg & Badrum AB
Fölv. 30
177 39 Järfälla


Almström & Ogebratt bygger AB
Orionv. 97
175 60 Järfälla


Barkarby Måleri & Bygg
Mistelv. 1
176 74 Järfälla


Byggamera
Frihetsv. 28
177 33 Järfälla


Hortlunds Bygg & Teknik AB
Nettov. 1
175 41 JÄRFÄLLA


JMT Järfälla Murteknik AB
Norrskensv. 8
175 67 JÄRFÄLLA


Jannes Byggservice
Tennringen 38
176 74 Järfälla


RR Tak Teknik AB
Spjutv. 5 C
175 61 JÄRFÄLLA


Sverige Stroj AB
Veddestav. 18
175 62 Järfälla


Swenordic Fastighet I Stockholm AB
Snapphanev. 216
177 55 Järfälla


Winge Byggnads AB
Kärrv. 40
177 60 Järfälla

Annons:

Allmän bygginfo om Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Du kan hitta mera information om staden här Järfälla.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.