Bra byggföretag i Järna

Annons:
I Järna finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Järna passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Järna. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Järna. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Järna.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Järna. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Järna. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Järna kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Järna

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Järna. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Järna som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Järna kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Byggfutten Bygg & Plattsättning AB
Storg. 67
153 30 Järna


G & L Global Service AB
Björkv. 7 B
153 36 Järna


Kaistinen Byggtjänst
Solstigen 2
153 95 JÄRNA


Köksträdgården I Järna, AB
Överjärna Lillkärr
153 95 JÄRNA


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Racerbygg AB
Rf Industriteknik
070 - 885 07 89Starrbäcken Bygg AB
Starrbäcksv. 11
153 35 JÄRNA


Wigells Mark & Bygg
Sveas v. 26
153 38 Järna


Östergrens Tak O Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA

Annons:

Allmän bygginfo om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Järna.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.