Bra byggföretag i Kista

Annons:
I Kista finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kista passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kista. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kista. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kista.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kista. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kista. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kista kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Kista

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kista. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kista som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kista kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Box Bygg, AB
Torshamnsg. 30 A
164 40 KISTA


Dekonak Bygg & Städ
Bergeng. 12
164 35 KISTA


Dj Contractor AB
Elite El Och Bygg
Porkalag. 11
164 76 Kista


Entreprenör Berndt Andersson
Nidarosg. 24
164 34 Kista


Mer-Ka Fastighet Service
Torneåg. 21
164 79 KISTA


Nator AB
Torshamnsg. 30 B
164 40 KISTA


Radio Site Solution Specialist Sweden R4s AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA

Annons:

Allmän bygginfo om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Du kan hitta mera information om staden här Kista.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.