Bra byggföretag i Kungsängen

Annons:
I Kungsängen finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kungsängen passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kungsängen. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kungsängen. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kungsängen.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kungsängen. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kungsängen. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kungsängen kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Kungsängen

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kungsängen. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kungsängen som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kungsängen kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

E.M Trädgård
Klosterv. 11
196 31 KUNGSÄNGEN


Exis Fasad & Puts AB
Polkettstigen 18
196 38 Kungsängen


Funktionsbygg i Kungsängen AB
Kadriljv. 4
196 37 KUNGSÄNGEN


Gustap Bygg AB
Kasmov. 16
196 31 KUNGSÄNGEN


Hantverkspoolen i Uppland AB
Lennartsnäsvägen
KUNGSÄNGEN


Holkko, Yrjö
Geologiv. 7
196 33 KUNGSÄNGEN


Jmc Stuck & Gipsputs
Fajansstigen 30
196 38 Kungsängen


Kabelteknik Ulf Smeby AB
Kraftv. 42
196 37 KUNGSÄNGEN


Micmic HB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Nordiska Stenhus Sverige AB
Österv. 81
196 30 Kungsängen


Twb i Kungsängen
Rankhusv. 38 P
196 31 KUNGSÄNGEN


Villaexteriör I Stockholm AB
Högnäsv. 67
196 34 Kungsängen

Annons:

Allmän bygginfo om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kungsängen.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.