Bra byggföretag i Lidingö

Annons:
I Lidingö finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Lidingö passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Lidingö. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Lidingö. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Lidingö.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Lidingö. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Lidingö. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Lidingö kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Lidingö

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Lidingö. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Lidingö som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Lidingö kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

AB Tiger Jädervik
Furutorpsv. 8
181 90 LIDINGÖ


Ekejas Bokföring
Holavedsv. 25
181 64 Lidingö


Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ


Lidingö Trädgårdscenter AB
Förrådsv. 11 B
181 41 LIDINGÖ


Lidingö stads tomtaktiebolag
Stockholmsv. 50
181 32 LIDINGÖ


Tåls Bygg AB
Sturev. 31
181 32 LIDINGÖ

Annons:

Allmän bygginfo om Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Lidingö.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.