Bra byggföretag i Rimbo

Annons:
I Rimbo finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Rimbo passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Rimbo. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Rimbo. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Rimbo.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Rimbo. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Rimbo. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Rimbo kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Rimbo

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Rimbo. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Rimbo som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Rimbo kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Björksätra Bygg & Plåt KB
Centralv. 7
762 31 Rimbo


Bygg och Badrum Roslagen AB
Solgården 15
762 93 Rimbo


Furulunds Mark & Trädgård AB
Gullbodavägen 24
762 91 Rimbo


Gustavsson, Gunn-Kristin
Rilanda
762 92 RIMBO


MJ Akustikmontage AB
Alv. 2
762 31 Rimbo


NorRim Bygg & Fastighetsprojekt AB
Skogsfruvägen 40
762 61 RIMBO


Norrim Bygg & Fastighetsprojekt AB
Skogsfruvägen 40
762 61 RIMBO


Närtuna Byggservice
Guldgläntan 8223
762 94 RIMBO


Rö Mur & Kakel AB
Rökvarnsvägen 24
762 93 Rimbo


Sehman Racing AB
Rallarev. 11
762 61 RIMBO


Swed Bygg Trading HB
V. Rickeby 37
762 95 Rimbo


Sökare Entreprenad & Byggteam AB
Ekebyv. 121
762 91 Rimbo


TakTeknik
Alv. 6
762 22 Rimbo

Annons:

Allmän bygginfo om Rimbo

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Rimbo.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.