Bra byggföretag i Skärholmen

Annons:
I Skärholmen finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Skärholmen passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Skärholmen. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Skärholmen. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Skärholmen.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Skärholmen. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Skärholmen. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Skärholmen kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Skärholmen

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Skärholmen. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Skärholmen som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Skärholmen kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bygg VVS El Stockholm AB
Storholmsbackarna 90 B
127 43 SKÄRHOLMEN


J.V Byggställningar AB
Ängsholmsgränd 53
127 42 Skärholmen


Kendrill Karl-Erik Nylander Drill AB
Murmästarv. 21 -23
127 35 Skärholmen


Nordstedt, Mika
Ekholmsv. 337
127 51 Skärholmen


Rafel Gala
Båtholmsbacken 9
127 42 Skärholmen


T. Laurén Byggare
Laxholmsbacken 48
127 42 Skärholmen

Annons:

Allmän bygginfo om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Du kan hitta mera information om staden här Skärholmen.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.