Bra byggföretag i Sollentuna

Annons:
I Sollentuna finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Sollentuna passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Sollentuna. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Sollentuna. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Sollentuna.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Sollentuna. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Sollentuna. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Sollentuna kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Sollentuna

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Sollentuna. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Sollentuna som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Sollentuna kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Acoustic Montage AB
Bergkällav. 30
192 79 SOLLENTUNA


Dywidag Sverige, AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Hambergs Entreprenad
Pionv. 3
191 47 SOLLENTUNA


Martinsons Entreprenad, AB
Orrv. 26 -26
192 55 SOLLENTUNA


Rönnmarks Undertak AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Spännteknik S.L.F. AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna

Annons:

Allmän bygginfo om Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Du kan hitta mera information om staden här Sollentuna.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.