Bra byggföretag i Solna

Annons:
I Solna finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Solna passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Solna. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Solna. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Solna.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Solna. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Solna. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Solna kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Solna

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Solna. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Solna som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Solna kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Anders Byggare AB
Österv. 35
169 55 SOLNA


BTH Bygg AB
Armég. 38
171 71 Solna


Constrera AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Idrotts- & Trädgårdsanläggningar, AB
Åldermansv. 3
171 48 Solna


Lemminkäinen Sverige AB
Svetsarv. 24
171 41 SOLNA


Metrolit Byggnads AB
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA


Mfh Bygg, AB
Huvudsta Gård
171 73 Solna


Palhus Förvaltning & Facilities Management AB
Armég. 20
171 71 Solna


Riksbyggen
Råsundav. 1 -3
169 26 SOLNA


Rope Access Stockholm AB
Storg. 27
171 63 SOLNA


Ulriksdals Byggnads AB
Mäster Simons v. 20
170 66 SOLNA

Annons:

Allmän bygginfo om Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Du kan hitta mera information om staden här Solna.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.