Bra byggföretag i Spånga

Annons:
I Spånga finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Spånga passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Spånga. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Spånga. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Spånga.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Spånga. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Spånga. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Spånga kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Spånga

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Spånga. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Spånga som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Spånga kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Gestlöf-Bygg&Snickeri
Solhagav. 70
163 47 Spånga


Johannesberg Golf
08 - 514 500 00Marpav Mur & Puts AB
Frögränd 4
163 44 SPÅNGA


N H L Snickerier AB
Magasinsv. 13
163 43 Spånga


Nordisol Akustik Stockholm AB
Winquists v. 10 -12
163 41 Spånga


Recreo Bygg AB
Domnarvsg. 11
163 53 SPÅNGA


Stig Nelson Byggnads AB
Spångav. 339
163 46 SPÅNGA


Tunga Lyft I Sverige AB
Domnarvsg. 7
163 53 SPÅNGA

Annons:

Allmän bygginfo om Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Du kan hitta mera information om staden här Spånga.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.