Bra byggföretag i Stenhamra

Annons:
I Stenhamra finns det totalt 12 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Stenhamra passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Stenhamra. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Stenhamra. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Stenhamra.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Stenhamra. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Stenhamra. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Stenhamra kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Stenhamra

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Stenhamra. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Stenhamra som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Stenhamra kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA


Aptexa Bygg I Stockholm Fil Till Ursviks Entreprenad Ltd, UK
Söderströms v. 125
179 61 STENHAMRA


Baracus
Morellv. 23
179 63 STENHAMRA


Bellmansro Montage & Bygg AB
Gläntstigen 3
179 65 STENHAMRA


Doktorbygg
Klevbergsv. 145
179 60 Stenhamra


Gazpacho Inc. AB
Alvikens Gårdsv. 9
179 62 Stenhamra


Miro Byggdesign
Skogsv. 29
179 61 STENHAMRA


Peter Lund Bygg KB
Alviksv. 18
179 62 Stenhamra


Snickar Puls AB
Strandvägen
179 61 STENHAMRA


Tmb Montage & Inredning AB
Kvartsstigen 9 B
179 61 STENHAMRA


Tmb Montage och Inredning
Kvartsstigen 9 B
179 61 STENHAMRA


Törnby Bygg & Maskin HB
Stenhamrav. 48
179 65 STENHAMRA

Annons:

Allmän bygginfo om Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Stenhamra.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.