Bra byggföretag i Tungelsta

Annons:
I Tungelsta finns det totalt 14 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Tungelsta passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Tungelsta. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Tungelsta. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Tungelsta.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Tungelsta. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Tungelsta. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Tungelsta kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Stockholm.

Professionella byggföretag i Tungelsta

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Tungelsta. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Tungelsta som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Tungelsta kan du istället kolla i andra delar av Stockholm län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Al Snyggt Byggt AB
Vretalundsv. 6
137 56 TUNGELSTA


Angel & Engwall AB
Hemfosav. 35
137 93 Tungelsta


Bgl Bygg
Häckgränd 14
137 54 TUNGELSTA


Bygghantverkarna Jakub och Far AB
Södertäljev. 33
137 56 TUNGELSTA


Greger Måleriservice AB
Varpav. 4
137 57 Tungelsta


HB Siltis Entreprenad
Längdhoppsv. 35
137 54 TUNGELSTA


Harjo Bygg AB
Södertäljev. 161
137 93 Tungelsta


MKB Bygg AB
Månv. 1
137 54 TUNGELSTA


R&R Service
Hammarängsvägen 1 E
137 55 Tungelsta


Renoma Bygg & Konsult
Diskusv. 29
137 56 TUNGELSTA


Stockholm City Bygg Och Entreprenad HB
Södertäljev. 131
137 93 Tungelsta


Te & Pn Bygg & Projektledning AB
Sorundav. 31
137 93 Tungelsta


Via Handelsträdgård I Tungelsta AB
Skogs Ekebyv. 3
137 54 TUNGELSTA


Årsta Berg & Bygg AB
08 - 500 311 26


Annons:

Allmän bygginfo om Tungelsta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Du kan hitta mera information om staden här Tungelsta.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.