Bra byggföretag i Bälinge

Annons:
I Bälinge finns det totalt 15 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bälinge passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bälinge. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bälinge. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bälinge.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bälinge. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bälinge. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bälinge kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Uppsala.

Professionella byggföretag i Bälinge

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bälinge. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bälinge som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bälinge kan du istället kolla i andra delar av Uppsala län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Agersta Gård Byggnads & Fastighets AB
Agersta 3
743 86 Bälinge


Bolandsbolaget Uppsala AB
Grellsbo 210
743 86 Bälinge


Ekema AB
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


G.J:S. Aluminiummontage
Åloppe 419
743 86 Bälinge


Henrik P Bygg & Entreprenad AB
Gysta 63
743 82 Bälinge


Johan Jansson
S. Krycklinge 11
743 82 Bälinge


Kenneth Lindqvist Familjestiftelse
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Lindgren, Kurt Karl-Arne
Ullbolsta Solbacken 125
743 86 Bälinge


Lövstalöt Byggservice
Isgrena Karlsborg 3
743 86 Bälinge


Matsbo HB
Grellsbo
743 86 Bälinge


PA Byggservice
Tingstuv. 8
743 82 Bälinge


Schyllerts Mur & Kakel AB
Isgrena 110
743 86 Bälinge


Se-Ges Byggservice
Myggstensv. 4
743 82 Bälinge


Tämnargårdens Maskin Teknik Tmt
Bostebo 2
743 86 Bälinge


Uppcon AB
Grellsbo 210
743 86 Bälinge

Annons:

Allmän bygginfo om Bälinge

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bälinge.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.