Bra byggföretag i Gimo

Annons:
I Gimo finns det totalt 8 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Gimo passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Gimo. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Gimo. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Gimo.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Gimo. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Gimo. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Gimo kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Uppsala.

Professionella byggföretag i Gimo

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Gimo. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Gimo som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Gimo kan du istället kolla i andra delar av Uppsala län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Flymyra-Ramhälls Samfällighetsförening
Lysta 132
747 95 Gimo


Gimo Bygg Och Inredning
Långg. 33
747 42 Gimo


Gimo Järn Och Bygg AB
Uppsalav. 30
747 42 Gimo


HJK Entreprenad AB
Gimo Torg 5
747 43 GIMO


MV Byggentreprenader AB
Tummarg. 2
747 42 Gimo


Ps Energideklaration AB
Fyrbovägen 28
747 44 Gimo


Villabrunnar Jansson AB
Solängsg. 35
747 41 GIMO


Westerman Entreprenad AB
Långg. 22
747 42 Gimo

Annons:

Allmän bygginfo om Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Gimo.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.