Bra byggföretag i Knivsta

Annons:
I Knivsta finns det totalt 17 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Knivsta passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Knivsta. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Knivsta. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Knivsta.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Knivsta. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Knivsta. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Knivsta kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Uppsala.

Professionella byggföretag i Knivsta

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Knivsta. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Knivsta som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Knivsta kan du istället kolla i andra delar av Uppsala län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

21d Sweden AB
Tuna 310
741 92 KNIVSTA


Byggkraft AB
Edeby 25
741 91 Knivsta


Byggkraft I Sverige AB
Vassunda
741 91 Knivsta


Condura Bygg och Inredning AB
Pinglaströmsv. 17
741 92 KNIVSTA


D.Tomic Consulting AB
Åsg. 5
741 45 KNIVSTA


Dicks Bygg & Golv AB
Östuna Hälleby
741 94 KNIVSTA


Ernlund Byggnadsfirma, Peter
Forsbyvägen 75
741 44 Knivsta


Helenius Bygg AB
Trunstav. 37 A
741 30 KNIVSTA


Jörgen Pettersson Bygg AB
Knivstav. 11
741 30 KNIVSTA


Karlsson Pilegård Snickeri & Byggservice AB
Vassunda-örby ANNELUND
741 91 Knivsta


Martin Nykvist AB
Skålsta 413
741 91 Knivsta


Martins Alltjänst
Björkbacken 15
741 95 Knivsta


Micke Sundhs Hus & Bygg, AB
Fahlströms v. 3
741 92 KNIVSTA


T.A Energy Systems AB
Ledingenäs Gård
741 90 KNIVSTA


Träarbeten & Snickeri Af Pg AB
Haknäs 127
741 91 Knivsta


Vassunda Bygg AB
Vassunda Berga
741 91 Knivsta


Yk:S Svets & Smide AB
Forsbyv. 10 B
741 40 Knivsta

Annons:

Allmän bygginfo om Knivsta

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Knivsta.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.