Bra byggföretag i Öregrund

Annons:
I Öregrund finns det totalt 6 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Öregrund passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Öregrund. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Öregrund. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Öregrund.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Öregrund. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Öregrund. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Öregrund kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Uppsala.

Professionella byggföretag i Öregrund

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Öregrund. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Öregrund som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Öregrund kan du istället kolla i andra delar av Uppsala län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Låj Holding AB
Rådhusg. 10
742 42 ÖREGRUND


Magnus Carlsson Bygg
Skogsv. 5
742 43 öregrund


Sherif & Kevin Kök & Bar AB
Strandg. 1 C
742 42 ÖREGRUND


Tegelsmora Byggteknik AB
Långbacken 5
742 43 öregrund


Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB
Lönng. 10
742 41 öregrund


Öregrundsgrepen Bygg & Vvs AB
Lönng. 10
742 41 öregrund

Annons:

Allmän bygginfo om Öregrund

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Öregrund.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.