Bra byggföretag i Östhammar

Annons:
I Östhammar finns det totalt 7 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Östhammar passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Östhammar. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Östhammar. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Östhammar.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Östhammar. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Östhammar. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Östhammar kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Uppsala.

Professionella byggföretag i Östhammar

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Östhammar. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Östhammar som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Östhammar kan du istället kolla i andra delar av Uppsala län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Falk Entreprenad AB
Forsmarks Bruk 1
742 94 östhammar


Johan Söderlund Bygg AB
Stenbacksv. 4
742 93 ÖSTHAMMAR


Sjökrogen Östhammar
Prästgatan 14
742 31 ÖSTHAMMAR


Söderby Bygg
Hanunda 194
742 92 östhammar


Tommy Nordgrens Byggnadsfirma AB
Uppskedika 327
742 92 östhammar


Ånö Bygg AB
Syltbo 130
742 92 östhammar


Öregrund Bygg AB
Gammelbyn 19
742 92 östhammar

Annons:

Allmän bygginfo om Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Östhammar.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.