Bra byggföretag i Filipstad

Annons:
I Filipstad finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Filipstad passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Filipstad. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Filipstad. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Filipstad.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Filipstad. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Filipstad. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Filipstad kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Värmland.

Professionella byggföretag i Filipstad

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Filipstad. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Filipstad som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Filipstad kan du istället kolla i andra delar av Värmland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Degerstedt Bygg & Glasmästeri AB
Fransfallet
682 91 Filipstad


Haags Timmerhus AB
Finngårdarna 220
682 92 FILIPSTAD


Höglunda Bygg & Gräv KB
Artistv. 37
682 34 FILIPSTAD


J T:S Bygg
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


J Thörnqvist Bygg i Filipstad AB
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


J. Thörnqvist Bygg I Filipstad AB
Vasag. 23
682 33 Filipstad


Janne Qvist Byggfirma,, AB
Förrådsg. 11
682 33 Filipstad


Leif Sundqvist Bygg AB
Lövlundsg. 4
682 33 Filipstad


Lundells Entreprenad
Långban Hagalund 1
682 92 FILIPSTAD


Markus Degerstedts Uthyrning AB
Pålandsv. 67
682 34 FILIPSTAD


Multi Montage Filipstad, AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Multi Montage Värmland AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Qist Nordic AB
Torkhushöjden 15
682 92 FILIPSTAD

Annons:

Allmän bygginfo om Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Filipstad.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.