Bra byggföretag i Kristinehamn

Annons:
I Kristinehamn finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kristinehamn passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kristinehamn. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kristinehamn. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kristinehamn.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kristinehamn. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kristinehamn. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kristinehamn kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Värmland.

Professionella byggföretag i Kristinehamn

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kristinehamn. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kristinehamn som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kristinehamn kan du istället kolla i andra delar av Värmland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Arketegs Bygg AB
Brattsandsv. 18
681 93 Kristinehamn


BYGGNADSFIRMA Nils Karlsson AB
Gärdesg. 4 A
681 34 KRISTINEHAMN


Bo A Bygg
Sunnäsv. 9
681 95 Kristinehamn


Bygguppdrag AB
Sjöfallsv. 59
681 93 Kristinehamn


D Bertilssons byggservice AB
070 - 335 36 34Johanssons Byggnads AB
Visnums-kil SILLETORP
681 93 Kristinehamn


LK Byggtjänst AB
Mellankvarnsv. 5
681 43 KRISTINEHAMN


LK Byggtjänst AB
Mellankvarnsv. 5
681 43 KRISTINEHAMN


Linnés i Kristinehamn AB
Havg. 4
681 42 Kristinehamn


Mur & Kakelhantverk Michael Johnson AB
Västerviks Gård
681 95 Kristinehamn


Schakt & Bygg Nore
Ljungv. 6
681 52 KRISTINEHAMN


Snickartjärnbro AB
Skottlanda 2152
681 96 KRISTINEHAMN


Sohlbergs Stenhuggeri
Fastingsg. 41
681 36 KRISTINEHAMN

Annons:

Allmän bygginfo om Kristinehamn

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kristinehamn.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.