Bra byggföretag i Dorotea

Annons:
I Dorotea finns det totalt 4 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Dorotea passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Dorotea. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Dorotea. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Dorotea.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Dorotea. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Dorotea. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Dorotea kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västerbotten.

Professionella byggföretag i Dorotea

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Dorotea. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Dorotea som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Dorotea kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Björkman traktorarbeten AB, Tommy
0942 - 320 11Doromodulen AB
Storg. 61
917 32 Dorotea


Dorro Bygg och Plåt, AB
Spejares v. 11
917 32 Dorotea


Yssbyss Skog AB
Sjöstigen 3
917 32 Dorotea

Annons:

Allmän bygginfo om Dorotea

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Dorotea.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.