Bra byggföretag i Holmsund

Annons:
I Holmsund finns det totalt 10 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Holmsund passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Holmsund. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Holmsund. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Holmsund.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Holmsund. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Holmsund. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Holmsund kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västerbotten.

Professionella byggföretag i Holmsund

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Holmsund. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Holmsund som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Holmsund kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB
Stenhuggareg. 15
913 35 HOLMSUND


Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Dahlstedt Byggkonsult, AB
Zakrisv. 12 C
913 35 HOLMSUND


Delete Service AB
Korsv. 1
913 35 HOLMSUND


Glh Byggdetaljer AB
Stenhuggaregatan 21
913 35 HOLMSUND


Uab What You Want Litauen Filial
Industrig. 13
913 31 HOLMSUND


Umeå Personaluthyrning Och Bygg AB
Brännölandet 58
913 35 HOLMSUND


Urpialas Rep & Bygg
Zakrisv. 14 A
913 35 HOLMSUND


Urpialas Rep & Bygg AB
Zakrisv. 14 A
913 35 HOLMSUND


Örnberg Entreprenad AB
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND

Annons:

Allmän bygginfo om Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Holmsund.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.