Bra byggföretag i Kåge

Annons:
I Kåge finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Kåge passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Kåge. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Kåge. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Kåge.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Kåge. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Kåge. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Kåge kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västerbotten.

Professionella byggföretag i Kåge

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Kåge. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Kåge som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Kåge kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Acelia Inkasso AB
Tung. 19
934 32 Kåge


Brännström, Lage Stefan
Norrlångträsk 113
934 95 KÅGE


Brännströms Fastighetsservice HB
Häggbärsg. 57
934 91 KÅGE


Byggbossen I Västerbotten, AB
Storg. 4
934 31 KÅGE


Cicito AB
Byg. 61
934 91 KÅGE


Hans Bystedt, HB
Frostkåge 259
934 92 Kåge


Jv Kåge Bygg, AB
Hamng. 28 A
934 31 KÅGE


Kr Anläggningsservice HB
Frostkåge 116
934 92 Kåge


Kr Helt O Hållet AB
Piratv. 2
934 31 KÅGE


Nordisk Teknologi I Kåge Svets och Montage AB
Dalg. 2
934 32 Kåge


Norra Västerbotten Bygg AB
Häggbärsg. 47
934 91 KÅGE


P.M:S Monteringar HB
Byg. 61
934 91 KÅGE


Skellefteå Räckesmontage AB
Storg. 42
934 32 Kåge

Annons:

Allmän bygginfo om Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Kåge.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.