Bra byggföretag i Obbola

Annons:
I Obbola finns det totalt 9 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Obbola passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Obbola. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Obbola. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Obbola.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Obbola. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Obbola. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Obbola kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västerbotten.

Professionella byggföretag i Obbola

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Obbola. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Obbola som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Obbola kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Björntjänst I Umeå AB
Lilltuvan 19
913 42 Obbola


Fastighetsutveckling I Obbola AB
Linjev. 5
913 41 OBBOLA


Kakelman&Klinker
Notv. 10
913 42 Obbola


Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 Obbola


Kent Lastare
Minkstigen 2
913 42 Obbola


Rb Bygg
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Rickards Bygg I Umeå AB
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Th Metal Group AB
Uppförsbacken 3 B
913 41 OBBOLA


Urpiala El & Bygg AB
Bygränd 17
913 42 Obbola

Annons:

Allmän bygginfo om Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Obbola.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.