Bra byggföretag i Umeå

Annons:
I Umeå finns det totalt 14 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Umeå passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Umeå. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Umeå. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Umeå.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Umeå. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Umeå. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Umeå kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västerbotten.

Professionella byggföretag i Umeå

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Umeå. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Umeå som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Umeå kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

BE Bygg & Besiktning
Åkertjärnsv. 19
905 82 UMEÅ


Bjurbäcks Bygg & Plåt AB
N. Obbolav. 112 A
904 22 Umeå


Briell Bygg AB
Lärlingsg. 8
904 22 Umeå


Byggkraft Renovering
Moritzv. 1
903 42 UMEÅ


Egelby Bygg AB
Månskensv. 23
906 37 Umeå


Energiteamet I Umeå AB
Lärlingsg. 29 B
904 22 Umeå


G. Nylén Bygg, AB
Hökv. 32
904 21 UMEÅ


Innertavle Bygg AB
Innertavle 74
905 96 Umeå


JO Kakel & Bygg AB
Kummelv. 4
901 37 UMEÅ


Lundbergs Bygg i Sävar AB
S. Ersmarksg. 21
903 36 Umeå


Nya Byggeriet i Umeå AB
Bjännsjö 76
905 87 Umeå


Obbola Byggservice AB
Lärlingsg. 15
904 22 Umeå


Riksbyggen
V. Norrlandsg. 11 B
903 27 Umeå


Rydfjälls Byggservice
Yttertavle 65
905 96 Umeå

Annons:

Allmän bygginfo om Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Umeå.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.