Bra byggföretag i Vilhelmina

Annons:
I Vilhelmina finns det totalt 13 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Vilhelmina passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Vilhelmina. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Vilhelmina. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Vilhelmina.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Vilhelmina. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Vilhelmina. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Vilhelmina kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västerbotten.

Professionella byggföretag i Vilhelmina

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Vilhelmina. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Vilhelmina som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Vilhelmina kan du istället kolla i andra delar av Västerbotten län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

A B W, Walther Mattsson
Videv. 10
912 32 Vilhelmina


Aqua Support i Vilhelmina
Västanbäck 98
912 99 VILHELMINA


Benny Hallgren Fastighets AB
0498 - 507 25Charlies Brunns- & Energiborrning AB
Malgovik 36
912 91 VILHELMINA


Cuno Ws Byggservice
Fianberg 129
912 93 VILHELMINA


Dahlströms Timmerstugor AB
Vesterås 11
912 90 Vilhelmina


Hemavan Fjällkedjan AB
Volgsjöv. 31
912 32 Vilhelmina


Hemavan Mark & Montage AB
Volgsjöv. 31
912 32 Vilhelmina


Holmgren Bygg AB, Bertil
Volgsjöv. 29
912 32 Vilhelmina


Ingemar Jonsson Bygg O Fix
Björkv. 12
912 32 Vilhelmina


Kultsjöhus AB
Dalasjö 12
912 90 Vilhelmina


Lappland Byggprojekt AB
070 - 697 20 77Miljö- o. Byggnadsnämnd
Torget 6
912 32 Vilhelmina

Annons:

Allmän bygginfo om Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Vilhelmina.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.