Bra byggföretag i Bjästa

Annons:
I Bjästa finns det totalt 4 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bjästa passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bjästa. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bjästa. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bjästa.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bjästa. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bjästa. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bjästa kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västernorrland.

Professionella byggföretag i Bjästa

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bjästa. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bjästa som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bjästa kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

F Persson Entreprenad Kornsjö AB
Kornsjö 107
893 91 BJÄSTA


K Thorén Plåt & Svets AB
Bergom 317
893 92 Bjästa


Mjäla Gårds Bygg AB
Njäla 3604
893 92 Bjästa


Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa

Annons:

Allmän bygginfo om Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bjästa.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.