Bra byggföretag i Bollstabruk

Annons:
I Bollstabruk finns det totalt 3 byggfirmor och byggföretag aktiva som kan hjälpa dig när du har ett byggprojekt igång. Beroende på vad det är för projekt du håller på med kan också olika byggföretag i Bollstabruk passa olika bra. Inte alla byggföretag är nödvändigtvis lämpliga för ditt projekt beroende på om det är en renovering eller om du ska bygga garage, bygga badrum eller om du ska bygga hus i Bollstabruk. Därför bör du också kontrollera ditt byggprojekt innan du kontaktar ett byggföretag i Bollstabruk. Du bör till exempel veta redan innan ungefär hur stor budget du har för arbetet och exakt vad du vill att företaget gör, annars blir det svårt att komma fram till ett avtal med byggfirman eftersom dem kommer vilja veta detta innan dem accepterar arbetet för ditt byggarbete i Bollstabruk.
Annons:

Här på sidan hittar du alla kontaktuppgifter och även adress till dem byggföretag som är verksamma i Bollstabruk. Du kan där hitta lämpliga hantverkare, snickare, elektriker, målare och liknande arbetare som kan hjälpa dig med din renovering eller byggprojekt i Bollstabruk. Om du inte hittar någon som är lämplig för jobbet i din Bollstabruk kan du istället kolla efter hantverkare i andra städer i Västernorrland.

Professionella byggföretag i Bollstabruk

Oavsett om det är en renovering, målning, husbyggnation, golvläggning eller liknande som ska utföras är det alltid viktigt att du jämför priser på de olika byggföretag i Bollstabruk. Genom att kontakta flera företag blir det också enklare att se vilket byggföretag i Bollstabruk som erbjuder bäst priser och bäst villkor för ditt arbete. Därför bör du kolla våra lista nedanför för att se vilka företag som finns tillgängliga i staden. Skulle du trots listan inte hitta ett byggföretag som passar dig i Bollstabruk kan du istället kolla i andra delar av Västernorrland län efter ett som passar bättre för ditt projekt.

Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 Bollstabruk


Jernbarken AB
Bollstamo 131
873 91 BOLLSTABRUK


R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk

Annons:

Allmän bygginfo om Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Du kan hitta mera information om staden här Bollstabruk.


Städer med bra byggföretag i fokus

Nedan hittar du orter i vilka du kan hitta olika byggföretag vilka kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga garage, bygga hus, bygga uterum, inreda övervåning, måla hus med mera.